Ahtiainen Teija on alavutelainen kirjailija. Hän on koulutukseltaan KTM, BBA ja yo-merkonomi. Häneltä on aikaisemmin ilmestynyt runokirja ”Tähdenlentoja” (Mediapinta 2011) ja ”Tie itseen – lähde matkalle sisäisen viisautesi lähteille” (Omakustanne 2004). Yhteystiedot: teija.ahtiainen(at)gmail.com, p. 040 7421 355

Juurakko Arto on
koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän on työskennellyt pitkään monissa erilaisissa kulttuurialan tehtävissä; kulttuurijohtajana, opettajana ja kirjailijana, ja toimii nykyisin Lakeudenportin kansalaisopiston rehtorina. Arto on kirjoittanut runo- ja tietokirjoja, näytelmiä sekä laulun sanoja. Tmi Sananjuuren Arto Juurakko perusti vuonna 2012. Sananjuuren päätoimiala on kirjojen kustantaminen.

Kauhanen Juhani on kauppatieteiden maisteri, tietokirjailija, tutkija ja luennoitsija useissa korkeakouluissa. Hän on hankkinut laajan kokemuksen erityisesti henkilöstövoimavarojen johtamisen alueelta teollisuudessa ja palvelualoilla keski- ja ylimmän johdon tehtävissä. Juhani on kirjoittanut yksin tai yhdessä muiden kanssa kaikkiaan yksitoista eri kirjaa. Hänen tunnetuin kirjansa on Henkilöstövoimavarojen johtaminen, josta ilmestyi jo kymmenes uudistettu painos vuonna 2010.

Malkamäki Anita on koulutukseltaan lastentarhanopettaja. Hän on työskennellyt pitkään Seinäjoella päiväkodissa. Unelmien risteyksessä on Anita Malkamäen esikoisrunokokoelma. Nuorena tyttönä alkanut harrastus toi vuosina 1970 ja 1980 voitot Kyösti Vilkuna - Seuran kirjoituskilpailujen runosarjassa. Menestystä on tullut myöhemminkin, viimeksi Kauhavan puukkorunokisan kunniamaininta 2014 ja ensimmäinen sija 2015. Anitan tekstejä on mukana monissa kokoomateoksissa 1970-luvulta alkaen.

Shearman Susanna on Britanniasta, Walesin yliopistosta elokuvataiteen kandidaatiksi valmistunut lapualainen kulttuurityömyyrä. Aikaisemmin vuosia vapaana toimittajana työskennellyt Shearman toimii nykyään Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa projektipäällikkönä ja on Pohjanmaan valokuvakeskuksen puheenjohtaja. 

Syrjälä Anne on kieltenopettaja Seinäjoelta. Sydänpuu on hänen esikoisrunokokoelmansa. Runojen lomassa on kuvia kuvataiteilija Maya Syrjälän maalauksista. Ne ovat osa teoskokoelmaa, joka on saanut alkuinspiraationsa kirjan runoista ja vastavuoroisesti inspiroinut kirjoittajaa. 

Yli-Hynnilä Enni on kotoisin kuortanelaiselta maatilalta ja asuu nykyään Vaasassa. Enni sai ensimmäisen palkinnon Helsingin Eteläpohjalaiset ry:n Eteläpohjalaisuus/pohjalaisuus nyt! -kirjoituskilpailussa vuonna 2016. Esikoisteoksena ilmestyi vuonna 2012 "Taireteos: Runoja Pohojammaalta".

Öhage Ulla on siirtynyt kirjanpidon maailmasta kulttuurin pariin. Matka vei yli neljä vuosikymmentä sisältäen laskentatoimen merkonomin koulutuksen ja KLT sekä JET-tutkinnon. Liki kolmenkymmenen vuoden työskentely tilitoimiston asiakasyrityksien parissa on ollut opettavainen rajapinta ymmärtää kulttuuritoimijan haasteet yrittäjänä ja kirjanpitovelvollisena. Kirjoittamisen lisäksi Ulla pyörittää kulttuuriklubia muusikkomiehensä kanssa sekä pitää kirjanpidon kursseja.

Sananjuuri

Sananjuuri on perustettu vuonna 2012. Sananjuuren oma kirjakauppa palvelee Mänttä-Vilppulassa: KULMA Kirjakauppa & Kuvapiste, Länsitorikatu 5, Mänttä. www.taidekaupunginkirjakauppa.com
Copyright ©2019 Sananjuuri.fi